Quicklists

     


Ook uw reclame op Hunetube.nl?

Dat kan en nog zeer voordelig ook. Voor maar liefst €200,- per jaar staat uw reclame banner naast de video's op iedere pagina en naast iedere videoclip. Denk u eens in hoeveel Potentiële klanten de naam van uw bedrijf, winkel, cafe, o.i.d. onder de ogen krijgen.... Wij hebben een zeer breed publiek en kunnen actief reclame maken voor werkelijk iedere branche die u maar kunt bedenken. Ook is dit zeer aan te bevelen bij startende ondernemers met een kleine portemonnee die toch zijn of haar naam veel in beeld wil brengen.
Onderzoek heeft uitgewezen dat men er niet altijd bewust naar zal kijken, maar de naam blijft wel hangen.
Daarbij heeft u zelfs een directe link naar uw eigen website via de banner. Dus is dit ook nog eens zeer aantrekkelijk voor uw ranking van de zoekmachines zoals o.a. Google, Bing, etc.

Geen automatische verlengingen.

Bovendien zit u nergens aan vast. Een maand voor de afloop van de advertentie nemen wij via de mail contact met u op of u nog weer een nieuw jaar reclame wilt maken. Wilt u dit niet? Of krijgen we geen feedback terug van u? Dan zal de advertentie automatisch verlopen en halen we hem van de website af. U zit dus werkelijk nergens aan vast.

Geen geld terug.

Wel hebben we 1 voorwaarde. We geven geen geld terug. Mocht u na enkele weken of maanden besluiten de advertentie te verwijderen om welke reden dan ook? Dan kunnen wij geen geld terug geven. Wel kunnen wij de advertentie eerder voor u verwijderen als u dit wenst.


Neem voor verdere info contact op met Fritsie Roskam via Froskam@home.nl 

Of klik hier voor het formulier.  https://hunetube.nl/contact.php